Dynamiske Folketoner – booking
14 Aug 2017

Dynamiske Folketoner – booking

Dynamiske folketoner Trykk her for demo- video

14 Aug 2017

Dynamiske folketoner

Trykk her for demo- video

Vi ønsker å komme til en kirke nær deg med ”Dynamiske folketoner”. Gamle folketoner har blitt revitalisert med nye tekster og ny musikk. Alt er helt originalt, og laget fra bunnen av i kjærlighet.

I 2016 ble jeg kjent med den meget begavede musikeren Michael Krumins. Vi fant umiddelbart tonen og ordene. Det ble musikk. Tekstene mine har fått nye klanger, og musikken til Michael har fått ord. Elementene trives sammen.

Sjangermessig er dette folkemusikk med en litt alternativ vri. Vi er kun to mann på jobb, og kan komme med eget PA-anlegg og rigg. Lydbildet oppleves akustisk og tro mot kirkerommets premisser.

Vi hadde debut med konseptet i Fredrikstad Domkirke 26. Juli 2017, som en del av deres sommerkonsertserie, og fikk svært gode tilbakemeldinger.

For at dere skal få et grundig inntrykk, legger vi ved en liten demo fra debut- konserten,  program, komplett teksthefte og mine refleksjoner rundt skriveporosessen (se nederst). Vi kommer nok til å gjøre et par justeringer til neste konsert, men det vedlagte skulle gi et godt nok inntrykk av hva vi holder på med.

Tekstene og formidlingen skulle treffe godt innenfor den åpne folkekirkens budskap, og invitere til refleksjon, undring og indre reiser i et kjærlig, varmt univers.

Prisen for konserten blir vi enige om, og jeg håper vi kan ta en prat på telefon om noen dager.

Med vennlig hilsen
Per- Øivind Johannessen

Vedlegg:
Dynamiske Folketoner prosjektbeskrivelse
Dynamiske follketoner program publikum
PØJ skriver om livet
PØJ Teksthefte alle tekster
Trykk her for demo- video

 

 

 

Dere kan lese mer om våre andre prosjekter her: http://krumins.no og http://poj.no

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment