Dynamiske Folketoner – booking

Dynamiske folketoner

Besøk vår nettside

Vi ønsker å komme til en kirke nær deg med ”Dynamiske folketoner”. Gamle folketoner har blitt revitalisert med nye tekster og ny musikk. Alt er helt originalt, og laget fra bunnen av i kjærlighet.

I 2016 ble jeg kjent med den meget begavede musikeren Michael Krumins. Vi fant umiddelbart tonen og ordene. Det ble musikk. Tekstene mine har fått nye klanger, og musikken til Michael har fått ord. Elementene trives sammen.

Sjangermessig er dette folkemusikk med en litt alternativ vri. Vi er kun to mann på jobb, og kan komme med eget PA-anlegg og rigg. Lydbildet oppleves akustisk og tro mot kirkerommets premisser.

Vi hadde debut med konseptet i Fredrikstad Domkirke 26. Juli 2017, som en del av deres sommerkonsertserie, og fikk svært gode tilbakemeldinger. 15.-18. mars 2018 var vi på Rogalandsturné. I juli besøker vi Østfold igjen med turné og fem konserter støttet av Østfold Fylkeskommune.

Jag tar med meg åtte malerier som skal underbygge tekstene mine. De kan du sniktitte på her

For at dere skal få et grundig inntrykk, legger vi ved en liten demo fra debut- konserten og mine refleksjoner rundt skriveporosessen (se nederst). Vi har justert forrige konsert betraktelig. I tekstheftet du finner i pdf nederst, ser du hvilke sanger vi har tolket.

Tekstene og formidlingen inviterer til refleksjon, undring og indre reiser i et kjærlig, varmt univers uansett ståsted.

Prisen for konserten blir vi enige om.

Med vennlig hilsen
Per- Øivind Johannessen

Vedlegg:
Prosjektbeskrivelse Dynamiske Folketoner
PØJ skriver om livet
Trykk her for demo- video
Teksthefte alle tekster mars 2018

Dere kan lese mer om våre andre prosjekter her: http://krumins.no og https://poj.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *