Høstsalg i Kunstlaben

PØJ har fått seg lokaler på Fredrikstad Bryggeri. Et godt rom. På galleriet over «Brygghuset Pub» ligger ølbryggernes gamle laboratorie.


Dette rommet er blitt omgjort til atelier, skrivestue og musikkrom for meg. Helt fantastisk. Ca 50 m2 pur lykke. Det må jo bli hetende «Kunstlaben», ikke sant?

Her er jeg helt uforstyrret, og kan bråke og herje som jeg vil. Det passer meg utmerket.

Her er det nok plass til alle mine multimodale aktiviteter. Det er til og med veggplass til å henge opp hjemløse malerier .. Og da er vi ved sakens kjerne: Jeg er veldig lett å overtale til røverkjøp og -salg nå, altså 😉
Leia skal betales… Hvis du vil komme på besøk, og evt gi et bud, så er det bare å kjøre på. Om du bare vil komme innom og titte, er det også veldig stas. Send meg en mail, sms eller ring. Kontaktinfo er på forsiden.
Alle bilder som er til salgs, finner du her: https://poj.no/kunstner/kunstmaler/ (sjekk underteksten for detaljer)

På nyåret satser jeg på en skikkelig åpningsfest på bryggeriet og i Kunstlaben. Du skal bli invitert 🙂
Til slutt en liten video- hilsen for å bevise at du kjøper kunst fra en skikkelig gal mann: male nytt eller … selge gammelt eller …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.