«Kvinnen» – Kunstutstilling i april

Jeg vl hylle Kvinnen.

Det er enkelt. Det finnes jo ikke noe vakrere.
Tittelen på utstillingen blir likevel bare en ramme. Som før maler jeg intruitivt og ekspressivt – og først og fremst for gøy. Jeg må kose meg når jeg maler, eller så blir det bare tull. Jeg må male hva hjertet og alle kroppsdeler banker for. Det skader ikke å la seg styre litt. I hvert fall forsøke.
Jeg velger meg Kvinnen. Å, så lett det er …

Det skjer mest under press. Nå er det satt en ny deadline, og jeg produserer for harde livet. Kunstner- tårnet på Kråkerøy blir heltidsbolig fram mot mandag 3. april – da alt skal være ferdig.

Jeg byr på to events med fri entré:

Onsdag 5/4 kl 19 blir det vernissasje. Rett etterpå inviteres alle til en sjelfull og sensuell jazz-konsert med Maria Susanne Erichsen & band. Hun er tilfeldigvis også min kone. Men i denne sammenheng er hun en stor upcoming jazz- sangerinnne. Med seg har hun kremen av distriktets jazz- musikere. Et must å få med seg!

Lørdag 29/4 kl 19 inviterer jeg til gratis konsert med mitt eget band «FAULK». Her kan du oppleve at kusntverk, tekster og musikk finner hverandre. Faulk spiller for tiden inn nyskrevne, originale låter i sjanger folkrock. Faulk låner vinger fra falken og kraft fra faunen! Velkommen!

Ellers er Cafe Magenta åpen titt og ofte. Gå i ro og mak og opplev kunstverkene. Ta kontakt hvis det er noe.
Alle utstilte kunstverk er til salgs, og du kan se på fotografi av dem i nettsidegalleriet  her.
Galleriet på nettsiden oppdateres etterhvert som kunstverk blir ferdige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.