Mål. Gjøre det. Set backs .. 

«PØJ i form på 12 uker» – satte jeg som mål for 12 uker siden…. Hvordan gikk det ? 

Joda. Jeg har klart alle de personlige målene jeg satte meg. Men i slutten av uke 12 fikk jeg en major set back… 

Slutte å snuse og bli nikotinfri. Check : 


Få til å løpe 5 km skogsløype ved langsom opptrapping gjennom 12 uker. Første uke nesten bare gåing. Forrige uke løp jeg hele runden 


Styrketrening : 2 ganger i uka, hele kroppen- program med basisøvelser og supersett. Øke langsomt over 12 uker og komme opp på «2014-nivå». Jepp. Klarte det også .. Dvs de siste to uker ble det ikke styrketrening. Det var guttetur og mye jobb den perioden, så det er akseptabelt. 


Så var det altså i går .. Halvveis ut i løypa, 1 km fra nærmeste bil- vei .. Jeg er god og varm og på vei en liten stigning. Da smeller det til i venstre hæl som om noen slår meg med et balltre. Leggen blir stiv og hard og veldig vond, og jeg skjønner det er akillessenen. Den er ikke helt av, men alke symptomer til avrevet sene er tilstede. Så da er det bare å ringe sin kjære Maria. Hinke seg tilbake til sivilisasjonen og dra på legevakta … Stort drama og mye låt selvsagt .. En tar det som en mann 😉 


Så da blir det gips i 2 uker, skinne i 6 uker og deretter laaaang opptrening av muskelløs legg. 

Stor set back. Surt. Likevel: jeg hadde en skadet akilles som ville ryke før eller siden pga feilskutt kortison. Så da er det unnagjort liksom. Og litt styrke kan jeg alltids fortsatt få til. 

På sin plass med en tekst fra prosjektet Faulk: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.