PØJ Trubadur – Jul med spaserstokk

PØJ Trubadur – Jul med spaserstokk…

I desember 2013 var jeg på turné til mange aldershjem i Fredrikstad og Sarpsborg. Jeg kompet meg selv med kassegitar, og hadde med sanghefter til beboerne. Det ble mange hyggelige stunder med allsang, moro og litt høytid.

Takk for tilliten og for at jeg fikk komme til så mange flotte steder. Det ble mange herlige møter og hyggelige stunder. Morsomt var det. Såpass gøy at jeg nå jobber videre med å få flere oppdrag som dette – gjerne under Østfold fylkeskommunes “Den kulturelle spaserstokken.

Jeg lagde noen opptak på siste konsert med min eminente Zoom H4. På Suondcloud ligger nå uforfalskede rå- opptak fra Carl Johansgate Bofelleskap i Sarpsborg og det er beboerne der som korer så vakkert. Du finner låtene her:

PØJ trubadur – Jul med spaserstokk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *