Vernissasje, kunstustilling og konsert

Vernissasje, Kunstutstilling og konsert
”Ville. VÃ¥ge. Være. – En ”Sansuell ”Aften om VÃ¥gemotets Oppdriftskraft.”

31. jaunar 2015 kl 19:30
Cafe Magenta i Gamlebyen, Fredrikstad.

Per- Øivind Johannessen er født i 1969. Han er utdannet pedagog og coach, og jobber på St. Croix-Huset i Fredrikstad. I tillegg jobber han deltid som sanger og kunstner.

Han begynte å male i 2004. I kunst- og uttrykksterapi fikk han åpnet veien inn til de indre bildene og deres språk. Han ble inspirert til å fortsette med egenterapautisk lek og uredd eksperimentering. Hans malestil har videreutviklet seg på flere expressive arts- seminar rundt om i Europa, og gjennom en toårig utdannelse i kunst- og uttrykkspedagogikk.

Våren 2014 var han innlagt i 3 ½ måned i gruppe Vita på Modum Bads Depresjonsavdeling. 11 bilder på utstillingen er fra denne perioden og de speiler mange følelser, dyp og livserfaringer.

Ny selvinnsikt og selvtillit bringer han ut i offentligheten med bildene. Han sier også at dette er en veldig god øvelse i å gi slipp: Personlige og hjertenære bilder skal nå flytte ut.

Cafe Magenta er valgt til utstillingslokale. Bildene henger fra 26. Januar. Salgsutstillingen åpner offisielt lørdag 31. Januar kl 19 med vernissasje og konsert. Under åpningen veves maleren, coachen, sangeren, tekstforfatteren og låtskriveren PØJ sammen til en helhet. Det blir små betraktninger rundt bildene og livet. Alle er hjertelig velkomne til å være med.

På Vernissasjen inviteres den som ønsker det til å gi en estetisk respons til bildene. Hva føler du i møte med dette? Det vil være male- og tegnesaker, instrumenter, PA- anlegg og åpen mikrofon tilgjengelig.

Bli gjerne lenge. Det bys på enkel matservering og baren er åpen ut i de små timer …

Velkommen til Per- Øivind Johannessens første utstilling.

Følg PØJ på Facebook: PØJ Vernissasje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *