PØJ begynte å male i 2004. I kunst- og uttrykks-terapi fikk han åpnet veien inn til de indre bildene og deres språk.  Han ble inspirert til å fortsette med egenterapautisk lek og uredd eksperimentering.

Hans malestil har videreutviklet seg på flere expressive arts- seminar rundt om i Europa, og gjennom en toårig utdannelse i kunst- og uttrykk-spedagogikk. Vinteren 2016 gikk han på kurs hos Anne Ravneng i Fredrikstad.

Bildene er farge- og emosjons-sterke. Halvfigurative og følelsesladde uttrykk inviterer tilskueren til speiling og viderefortelling av eget liv.

Han hadde sin debut med utstilling på Cafe Magenta februar 2015 – og ble inspirert av tilbakemeldinger og godt salg. Neste utstilling var i Utgårdskilen på Hvaler i pinsehelgen 2015. Han hadde ny utstilling på Cafe Magenta i desember 2015, og desember 2016 hadde han utstilling i «Kunstnerbua». I april var han tilbake på Magenta med utstillingen «Kvinnen» som også inkluderte nye teknikker med «skulptur på plate». 3.mars 2018 hadde han «Åpen Kunstlab og Pub» der han inviterte inn til en «hjemme-hos»- opplevelse i atelieret på Fredrikstad Bryggeri. Masse folk, god stemning og bilder som byttet eier.

Ta kontakt for ”live” visning og forespørsler om evt opptrykk og kjøp av originaler.

Jeg viser først 8 malerier jeg har med meg på turné for å underbygge tekstene i konserten Dynamiske Folketoner . Disse er ikke til salgs før evt senere. Galleriet med bilder til salgs finner du lenger ned på siden.

Bildene under viser komplett produksjon kronologisk – med de nyeste øverst. Se bildetekstene for mer informasjon om tilgjengelighet, teknikk, størrelse og pris.

Alle bilder leveres ferdig innrammet. De fleste er originale verk; Acryl på lerret.
I begrenset opplag lager jeg også opptrykk av motiv etter ønske. Se eksempler i galleriet.

 

Til sist viser jeg noen bilder fra den tidlige maleprosessen.
Disse er ikke til salgs, men mer en kuriositet. Jeg var også nybegynner en gang 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Kunstmaler

  1. Pingback: Vernissage - P. Ø. Johannessen, Lør 31 Jan. - Café Magenta

  2. Pingback: Dynamiske Folketoner – booking – Poj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *