Kunstner- PØJ har landet i Galleri 1845

Jeg har nå vært i Galleri 1845 i ca 3 mnd, og begynner virkelig å lande der. Det har vært en sårbar øvelse å flytte inn i et så proft galleri. Nå begynner jeg omsider å venne meg til å være omgitt av så mange flotte kunstnere og kunstverk. Det er plass til meg også, gitt. Det er jeg ydmyk og takknemlig for.

Blant 8 andre herlige kunstnere, har jeg fått en fast arbeidsplass. Endelig har jeg fått tid, sted og ro til å male litt igjen. Det er en del på gang. Jeg har også fått male mitt første bilde på bestilling. Det var spennende.

Her kan du se en komplett oversikt over hva jeg har laget så langt i livet. Det har blitt rundt 100 verk.
De nyeste er øverst, og jeg ser i hvert fall en utvikling. «Den som mener en er ferdig utlært, er ferdig!».
Jeg holder på. Finner kurs og inspirasjon på nettsider og YouTube. Videre, sa sneglen 😉

Når jeg registrerer at 43 av disse faktisk er merket «I privat eie», blir jeg trøstet på en tråkig dag.
Drøyt 40% salg får jeg være fornøyd med. Det mest befriende er selvsagt malingen i seg selv, men det er også motiverende å selge. Det varmer å vite at fortellingen jeg har startet på lerretet, får lov til å bli viderefortalt i noens hjem.

I galleriet er mye forskjellig av mine malerier utstilt. Kom gjerne innom for en titt. Savner du noe du har sett på nettsiden, har jeg det på lager. Bare ta kontakt. Ta gjerne kontakt om du vil drøfte en bestilling også. Da trives jeg best om du velger en fargepalett, og forteller sånn cirka hva du ønsker å hvile øyet på. Brått finner vi samme språk.

Galleri 1845 er åpent hver lørdag og søndag kl 11-16. Jeg har vakt ca hver femte uke. Ofte er jeg der utenom det så klart, og da er døren åpen. Velkommen inn. Sånn er det også når noen andre er der og jobber. Sjekk nettsiden deres og sosiale medier for oppdaterte åpningstider.

Vi sees. Tusen takk til alle som heier på meg <3

Her er et bilde fra 2. mars 2024 da plassen min ble gjort om til scene i forbindelse med min søster Hilde Hanevik sin åpning av utstilling i gjesterommet mars måned. Jepp; Det synges også, så klart !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *