Maria og PØJ konsert 29/5

Endelig skal jeg ha en konsert sammen med min kjære kone Maria Susanne Erichsen. Vi møttes i musikken, og har gjort en del prosjekt sammen. Nå feirer vi 8 års bryllupsdag med konsert på Cafe Magenta 29. mai:

Maria Susanne Erichsen og Per-Øivind Johannessen inviterer til konsert på Cafe Magenta onsdag 29. mai. De har med seg gitarist Anders Faale, og gjestene Stein Arne Rimehaug og Farhad Bazargan fra PoPCornY. Kristian Torp har lyden og spiller litt bass.
Det blir akustiske rolige ballader, frekke duetter og sprelske poplåter. De byr på egenskrevet materiale og coverlåter, og lover en gøyal kveld!

Denne konserten er en feiring av kjærligheten og livet. I år har disse to vært kjærester i 10 år, og det er absolutt verdt og feire med en heidundrandes konsert! Derfor vil de innom det søte, sødmefulle og herlige, og som livet selv vil det naturligvis svinge innom det såre, vare og bitre. Kjærligheten og gleden ligger alltid på lur, selv om livet byr på så mangt… «Det er livet, det!»

Maria og Per- Øivind har hver for seg vært med på mange musikkprosjekter. De traff hverandre gjennom musikken, og har både hatt bandprosjekter og sunget på mange ulike arrangement sammen. Tilbakemeldingene er at de klinger godt sammen.

Maria er sanger, poet og barnebokforfatter. Hun elsker smale poesi/konsert prosjekter og har flere spennende prosjekter både bak og foran seg, bl.a «Fortidens skygger og nåtidens solskinn» i samarbeid med organist Carl Andreas Næss og kunstner Linda Maria Dahl, og acapella konsertrekken «Ærlighet med kjærlighet» i samarbeid med Jan Gebhardt. For tiden jobber hun i studio med egen skrevne låter og planlegger en poesiutgivelse. Sjekk ut ordkunsten hennes på Instagram: @maria_susanne_erichsen.

Per-Øivind er aktiv låtskriver og vokalist i bandene Faulk og Primal Greed. Han har et viseprosjekt gående under artistnavnet PØJ, og gjør folketonekonserter med Anders Faale og Michael Krumins. Han gjør diverse soloprosjekt, og synger i to kor: KorLuren (sammen med Maria) og Fredrikstad Mandssangerforening. I tillegg til musikken, er han billedkunstner. Sjekk ut www.poj.no

Velkommen til konsert.

Bill 150,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *