Løsninger – En Farbror Melker …

Av og til sier kroppen stopp og sporer av.
Men grøfta du havner i kan være en blomstereng. 

– Det kan bli mye moro av en avvrevet akilles…
novawalk_front_42-kopia-813x1024
Jeg innrømmer glatt at det har blitt en trå periode (se forrige blogg).
2 uker med bønn om hjelp til alt. Alt har gått meget sakte. Mørket kom sigende. «Det er så synd på meg» … Det ble en stor overgang for en aktiv, oppadgående, selvstendig kontrollfrik som meg.

Første leksjon ble altså: Be om hjelp.
Jeg lærte fort at mange vil hjelpe; min kjære Maria absolutt aller mest.
Dermed har jeg kommet meg greit gjennom 2 uker med gips og tafatthet.
Takk for det, og takk for meg.

Nå har jeg fått byttet gips med en «Walker», som betyr at jeg er litt mer mobil. Jeg kan for eksempel klare å humpe meg fram med kun én krykke, og bære en kopp kaffe samtidig! Ikke dårlig.

Den største utfodringen har likevel vært å ikke kunne kjøre bil. Legene var strenge på det der…
Derfor begynte jeg ganske raskt å google etter løsninger. Og nettet gir svar! Jeg har, kort fortalt, kjøpt meg en doning: En MGB Delivery E-type, 2016 mod. Intet mindre!
Alt styres med henda  – helt lovlig, ryddig og innafor det meste. po-knallert

Knallerten (den totalt lydløse) er til stor glede for meg, og kanskje litt til irritasjon for bilister langs Veumveien. Men nå kommer jeg meg altså fra A til B – helt for egen maskin. Det hele skjer i bedagelig «Farbror-Melker-tempo» – som jeg har så godt av å øve meg på … Alt er innhyllet i total stillhet. Dyrt er det heller ikke. Herligheten kostet ny og ferdig registrert det samme som å eie og bruke en småbil i et halvt år… Det er så og si ingen utgifter på bruk ! Dette har jeg råd til. Jeg er tilbake på 3-hjuls sykkel. Stor stas.

Nå satser jeg på at snø og is holder seg vekk noen få uker til. I førsten av november skal jeg nemlig være klarert for normalisert skotøy igjen. Det gleder jeg meg også til, selv om MGB’en nok skal følge oss en stund til 😉

2016-10-02-10-52-23

2016-10-02-10-52-51

One thought on “Løsninger – En Farbror Melker …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.